Първоначално публикувано от rubig
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накладки BREMBO
Collapse
X
-
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Аз карам с "Remsa" - спират перфектно, не свирят не окопават дисковете и цената им е доста добраAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Попаднах на доста интересен тест на накладки
http://www.ladaclub-bg.com/faq/81-brake-padssigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеПопаднах на доста интересен тест на накладки
http://www.ladaclub-bg.com/faq/81-brake-pads
Личните ми впечатления от всички изброени и неизброени производители са, че АТЕ и Ремза в съотношение скъпи(качествени)/евтини(работни) се държат наистина отлично и определено заслужават парите си!
Comment
-
АТЕ си е марка наистина, не случайно се използват за първоначално вграждане в доста немски коли. Аз обаче от всички, които съм ползвал на различни коли (сред тях са ATE, Bosch, Ferodo среден и висок клас, Remsa...), досега с по-добри от TRW не съм спирал
Aбе общо взето като им погледне човек цените и може да се ориентира горе-долу според мен...
@Bobo: я кажи кой ги прави тия дискове брембо макс..? Аз съм чувал някакви смешки, които мисля, че няма как да са истина, че са същите дето правят разните там "Mapco" и други подобни, но щом питаш явно истината пак ще е някаква болезнена
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМинтекса не е лоша накладка за нормална употреба. На добра цена са, меки са и не свирят...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеMintex, Textar, Pagid са ясни, всичките са под една шапка TMD Friction Group и няма как да са лоши (даже сайтовете им са с еднакъв дизайн). Питах за Брембо,щото цента им е като за хубави накладки, а са правени незнайно къде (носят се слухове за чайна) Иначе относно дисковете.... Брембо са с 5-6лв по-ефтини от Цимерман. Аз бих заложил на Цимерман, поне е ясно къде са правени и на какви стандарти отговарят.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеВ петък смених задните накладки. Оказа се, че са произведени с колата - 1998г марка LUKAS с логото на ФИАТ, които по настоящем са собственост на TRW. Сложих ТРВ, ама нямат нищо общо със старите. Старите бяха смес от графит - парчета от порядъка на 2-3мм и медни стружки. Колата спираше уникално с тях, супер меки, не свиреха, единственият им кусур беше, че много цапаха джантите.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз съм с Феродо премиер и не съм доволен от към студеното спиране. Първите 1, 2 натискания ги няма никакви, джантите не се цапат и на няколко пъти съм имал случаи аха да се пребия и се отървавам на косъм. Като позагреят спират горе-долу. Бях много доволен от АТЕ-то на старите апарати.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНа мен цимермана изобщо не ми е ясно къде е правен - ясно ми е само какво му е качеството та я кажи къде е правен да си направим изводите?
Я сподели за качеството.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеИ според мен сайта им е респектиращ ма силно се съмнявам че това което е на нашия пазар се произвежда там
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Аз пък не се качвам на коли с дискове Брембо, щото не са поцинковани като оригиналните ми...Нали разбираш, може така да си дрънкаме до безкрай. Сподели какво си преживял, видял.....дай малко повече инфо. Какво са те уплашили толкова Zimmermann. Относно това което идва тук имам една приказка "по вероятно ще намериш девственица да нае*еш отколкото оригинална резервна част за кола да намериш в БГ"
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеАз пък не се качвам на коли с дискове Брембо, щото не са поцинковани като оригиналните ми...Нали разбираш, може така да си дрънкаме до безкрай. Сподели какво си преживял, видял.....дай малко повече инфо. Какво са те уплашили толкова Zimmermann. Относно това което идва тук имам една приказка "по вероятно ще намериш девственица да нае*еш отколкото оригинална резервна част за кола да намериш в БГ"0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment